Höjdarnas Hemliga Hemvist

För dig som vill göra affärsmötet, konferensen, middagen eller lunchen till något helt utöver det vanliga, är Rågskär en oöverträffad plats, för 5-55 personer. 14 kan övernatta iland. Vi använder naturkraft. Sol, vinden och vatten är energikällorna på Rågskär.
Som ägare skämmer jag bort er med delikata råvaror, stekt nyfilead Rågskärsabborre, laxfilé från Ornö eller grillade andbröst tillsammans med utvalda drycker. Den utpräglat personliga, maritima och enskilda miljön samt närheten till Stockholm City gör min ö i yttersta skärgården unik.

Här finner ni lyxen. Att njuta en exklusiv natur med tystnaden, havets vågskvalp och den härliga friska luften. Självklart ordnar jag även era specifika önskemål som exempelvis sälsafari, spinnfiske, vattenskidor, kajakpaddling, lerduveskytte eller matchracing samt transporter med samma kvalitet som Rågskär.

Från Stockholm City är restiden endast 20 minuter och uppåt. Ta helikopter eller sjöflyg om du har bråttom eller vill se skärgården från luften och landa på en privat ö i Stockholms yttersta skärgård. 50-knops RIB-båt ger en häftig fartupplevelse. Stor, bekväm och snabb chartermotorbåt för dig, som vill sitta inne, drinka eller arbeta på väg ut. På segelbåt tar du dig ut lite långsammare, ingår i besättningen och kanske lunchar i en vik. En Taxibåt tar er snabbt och effektivt från Dalarö eller Saltsjöbaden.

Boka Rågskär, en alldeles särskild och utsökt plats, för ditt möte eller din konferens.

Hjärtligt välkommen till Rågskär, längst ut i Stockholms skärgård.

Björn Åkerlund

Tel nr: +46 (0)708 783 792
E-mail: ba@ragskar.se