Varför Rågskär

8 skäl för dig att gästa Rågskär

Du vill ha utsökt privacy. Min alldeles egen ö är inte öppen för alla och erbjuder upplevelser som är få förunnat.

8reasons1

Du är livsnjutare. Jag älskar mat och dryck. Det är min passion att få erbjuda dig de bästa råvaror som kan uppbringas.

8reasons2

Du är en skärgårdsfantast och tycker målet är viktigare än resan. Rågskärs solida, charmfulla miljö ger en bestående känsla av okonstlad lyx. Vi ordnar transporten så att du kommer ut på bästa sätt. Du är klimatsmart och miljömedveten. Solceller och vindkraft producerar vår el. Rågskär har egen minireningsanläggning med efterföljande kompostering.

8reasons3

Du är kvalitetsmedveten och uppskattar att vi är välutbildade, registrerade för Säker Livsmedelshantering, godkända att ta emot övernattande gäster och att vi har ett registrerat utskänkningstillstånd.

8reasons4

Du vill ha kort transporttid. Med taxibil och taxibåt via Dalarö eller Saltsjöbaden, når du Rågskär på en timme från Stockholms City. 20 min. med helikopter eller sjöflyg.

8reasons5

Du vill arbeta med mobilt bredband, projektor och blädderblock. Ute eller inne med break på hällarna. Rågskärvistelsen i total frihet och avskildhet intill havsörnsreservat är mäkta gynnsamt för skaparkraften. Du glömmer aldrig vad du åstadkommit på Rågskär.

8reasons6

Du värdesätter att bli bortskämd. Drinkbordet i sjöboden är generöst. Vi har egen sill, hemgravad sik och är stolta över Rågskärs nyrökta ål. Licens för ålfiske ger oss rätten att fiska den själva. Fisken direkt från havet tillagas nyfilead på stort stekbord vid matplatsen. Hembakad efterrätt är Carinas specialitet.

8reasons7

Du är framgångsrik i affärer och vet att om du sitter på en unik produkt med professionalism, omtanke, ihärdighet, nytänkande och hårt arbete, så är det din skyldighet att ta bra betalt.

8reasons8

Tel: +46-(0)708783792
ba@ragskar.se